پاورپوینت فصل اول کتاب اختلال های یادگیری هالاهان (مفاهیم پایه)
دسته بندي :
کتاب »
روانشناسی و روانپزشکی
پاورپوینت فصل اول کتاب اختلال های یادگیری (مفاهیم پایه) نوشته هالاهان و کافمن ترجمه حمید علیزاده در قالب pptx و در حجم 95 اسلاید:
بخشی از متن:
ناتوانیهای یادگیری یک مسئله مستقل در حوزه آموزش و پرورش هستند که مطالبات قانونی خاصی دارند و تحقیقات بسیاری در این زمینه صورت گرفته است.
برای فهم بهتر ناتوانیهای یادگیری، معلمان، مدیران، والدین، آسیبشناسان، گفتارروانشناسان، و پزشکان نیاز دارند که این مفهوم را به شکل رسمیتر و واضحتری بشناسند و در مورد ویژگیها، علل، ارزیابی، روشهای آموزشی، و پیامدهای بلندمدت ناتوانیهای یادگیری اطلاعات داشته باشند.
در مواجهه با ناتوانیهای یادگیری، پرسشهای زیادی به وجود میآید، مانند علت ناتوانی، روشهای پیشگیری از آن، ارتباط آن با عملکرد تحصیلی، و آینده دانشآموزان. این پرسشها نیاز به پاسخ دقیق و تحقیق دارند.
ناتوانیهای یادگیری یکی از انواع ویژگیهای متفاوت افراد در جامعه است و با دیگر تفاوتهای انسانی مانند تیزهوشی، مشکلات رفتاری یا هیجانی، مهارتهای ورزشی، توانایی موسیقیایی، عقبماندگی ذهنی، ناشنوایی، استعدادهای هنری، نابینایی و ... متفاوت است.
برای شناخت بهتر ناتوانیهای یادگیری و دستیابی به پاسخهای صحیح به پرسشها، نیاز به درک مفاهیم اساسی در مورد این موضوعات داریم و باید به مسائلی مانند علل، علایم، روشهای تشخیص و درمان ناتوانیهای یادگیری بپردازیم.
درک ناتوانی های یادگیری مهم است؟
بررسی شخصیتهای دانشآموزانی مانند شانون و جمال که ناتوانیهای یادگیری دارند، مهمترین مفهومی است که معلمان میتوانند از آن چیزهای مفیدی یاد بگیرند. ترتیبدادن به تفاوتها و گوناگونیها در عملکرد دانشآموزان و اصلاح روشهای آموزش با توجه به نیازهای گوناگون دانشآموزان، به موفقیت در هدف آموزش دانشآموزان با ناتوانیهای یادگیری منجر خواهد شد.
معلمان باید بدون توجه به اینکه آیا با دانشآموزان ناتوانیهای یادگیری کار میکنند یا دانشآموزان عادی یا حتی دانشآموزانی که ناتوانیهای اساسیتر دارند، با نیازهای انفرادی دانشآموزانشان هماهنگی داشته باشند.
مهمترین نقش مطالعه ناتوانیهای یادگیری در آموزش این است که انسانها نقاط قوت و ضعف متفاوتی دارند و این ضعفها و قوتها باید در برنامهریزی و طراحی آموزشی آنها در نظر گرفته شوند. آموزش باید انعطافپذیر و منطبق با ویژگیهای دانشآموزان باشد.